Nastavnica đacima pretila batinašima: “Imam više para od tebe. Zaslužili ste batine”

Snimak pretnji nastanvice J. V. koja je i razredni starešina odeljenja 8/3 Osnovne škole “Sveti Sava” u Vrčinu, na kome se čuje kako preti svojim đacima batinašima, šokirao je javnost Srbije. Blic je došao u posed tog snimka na kome se čuju skandalozne riječi nastavnice.

Niste vi ni pametniji, ni jači od nas. Ako ništa drugo, imam više para od tebe da platim nekoga da te bije svaki dan. Vjeruj, već mi je dosta i djece i škole i vaspitanja. Zaslužili ste batine, zaslužili ste da budete dovedeni u red.

Znači, ako ništa drugo neću ja da prljam ruke, nego ću drugima da dam da te lijepo mlate, sve dok se ne dovedeš u red – čuje se na objavljenom snimku.

Iz OŠ “Sveti Sava” iz Vrčina potvrdili su da je snimak nastao u ovoj školi.

– U skladu sa trenutnom situacijom i snimkom koji je objavljen na društvenim mrežama, škola je postupila u skladu sa Protokolom postupanja u ustanovi u odgovoru na nasilje, zlostavljanje i zanemarivanje, i preduzete su sve mere u skladu sa zakonskom procedurom.

Angažovan je tim za zaštitu od nasilja i pošto se radi o maloletnim licima – rekao je za medije direktor OŠ “Sveti Sava” Dobrica Sinđelić piše Blic.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79