Nastavnice iz škole u BiH nose majice SNSD-a uz podršku svom direktoru!

U nizu zloupotreba u izbornoj kampanji kojima pribjegava SNSD u Čelincu, posebno se izdvaja ona koju vodi direktor Osnovne škole u Čelincu Siniša Begović, koji je kandidat ove stranke za odbornika.

Milijana Vasić i Marijana Vujičić, nastavnice u OŠ “Miloš Dujić”, u kojoj je Siniša Begović direktor, zajedno sa Snježanom Begović, direktorovom suprugom, koja je zaposlena u lokalnom vrtiću u Čelincu, pokrenule su nesvakidašnju kampanju, piše Istinito.

“Glasajte za direktora”, poruka je uz redni broj 14 i ime direktora škole Siniše Begovića na majicama koje su tri dame obukle i ponosno pokazale na grudima.

To što dvije nastavnice zajedno s direktorovom suprugom vode političku kampanju je klasična zloupotreba, jer škole nisu mjesto za vođenje političke kampanje niti u njoj na ovakav način treba da učestvuju prosvjetni radnici.

Ako zanemarimo te činjenice, ovaj potez je, gledano strogo iz marketinškog ugla, veoma dobar.

Ženske grudi su oduvijek bile odmorište za muške oči pa otud i ona izreka “Za grudi ispred” kada se želi reći da je neko ženskog roda za korak u prednosti.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79