Nastradao dok je mijenjao gumu: Od udarca BMW-a odletio desetak metara

Ninoslav Mijalković iz Niške Banje, otac Marka Mijalkovića, druga Stefana Kocića (20) koji je nastradao 8. avgusta kada ga je pokosio BMW dok je pomagao vozaču jedne „zastave 101“ da zameni gumu, kaže da je te večeri na mjestu nesreće zatekao strašan prizor.

„Stigao sam petnaestak minuta poslije nesreće. Stefan je nastradao na licu mjesta i imao je strašne povrede jer ga je BMW koji je naletio na njega odbacio desetak metara. Vozač BMW je izašao iz žbunja gdje se sakrio. Bio je u šoku, izgledao je uplašeno. Bio je pogubljen totalno, gleda u mene, uopšte me ne vidi, kao kroz mene da gleda. Marko je vikao na vozača BMW koji je samo ćutao i gledao odsutno“ priča Ninoslav.

On kaže da je sa Stefanom i Markom te večeri bio u društvu još jedan njihov drug Saša koji je zadobio povredu noge.

„Moj sin Marko je stajao ispred haube „stojadina“, Stefan je čučao i mijenjao gumu, pored njega je stajao vlasnik “zastave 101”, a Saša iza automobila. Kada je BMW naletio, zakačio je Sašu retrovizorom i povrijedio mu nogu, a potom je naletio na Stefana koji je bio najudaljeniji od automobila jer je čučao dok je mijenjao gumu. Prema mojoj procjeni BMW je išao više od 100 kilometara na čas, nije bilo tragova kočenja. Da je udario u „zastavu 101“ svi bi izginuli“, priča Ninoslav.

Marko je pokušao da pomogne svom nerazdvojnom drugu Stefanu ali je nesrećni mladić izdahnuo na licu mjesta. Po dolasku Hitne pomoći, Marku su zbog preživljenog šoka dali terapiju za smirenje, a trenutno se od šoka oporavlja kod kuće prenosi RadioSarajeovo.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments