Natjerala sina da pije benzin, pa ga zapalila

Policija u Rusiji uhapsila je Anastasiju Baulinu (31) zbog sumnje da je ubila svog osmogodišnjeg sina.

Ona se tereti da je dječaka 15. marta natjerala da pije benzin, a potom ga je zapalila. Mališan je preminuo u bolnici u Kursku od zadobijenih povreda.

Anastasija je, kako pišu mediji, sina Andreja zapalila jer je bila ljuta ne njega što je očuhu rekao da je u kuću svraćao njen ljubavnik.

Ona se prvo sa sinom posvađala, a potom ga je izvela u dvorište, gdje mu je silom otvorila usta i niz grlo sipala benzin. Nakon toga je dijete zapalila.

“Plakao je dok ga je tjerala da guta benzin”, svjedočila je Andrejeva starija sestra Nataša (12).

Djevojčica je počela da vrišti i da bježi, a u dvorište je ubrzo istrčao očuh mališana i počeo da gasi vatru dozivajući pomoć.

Dječak je preminuo poslije dva dana u bolnici od zadobijenih povreda.

“Vidjela sam je na autobuskoj stanici. Svađala se sa mužem, a djecu je izvela napolje”, rekla je komšinica Nina Četverikova za medije.

Ukoliko bude osuđenja, Anastasiji prijeti 20 godina zatvora.

Uporedo je pokrenuta još jedna istraga, kojom bi trebalo da bude utvrđeno zašto je mali Andrej, koji je već jednom bio oduzet majci, vraćen u porodični dom.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79