Navijači Željezničara krenuli prema Donjoj Jablanici: Već stigli Rođeni, čekaju se Horde

Navijači Željezničara krenuli prema Donjoj Jablanici: Već stigli Rođeni, čekaju se Horde


Navijači Željezničara danas su se organizovali ispred stadiona Grbavica i zajedno krenuli u humanu misiju – pomoći unesrećenima nakon razornih poplava koje su pogodile Bosnu i Hercegovinu.

Kao što su najavili odmah nakon što se tragedija dogodila, Manijaci su se jutros organizovali i zaputili ka Općini Konjic gdje će pomoći nadležnim službama na poplavljenim područjima.

Manijaci, Horde zla, Red Army i brojne druge navijačke grupe odmah su se stavile na raspolaganje nadležnim službama i najavile prve konkretne korake. Dali su veliki doprinos u ublažavanju posljedica poplava koje su 2014. godine razorile BiH, a sada će ponovo biti prvi na braniku života.

Horde zla i Manijaci objavili pozive za pomoć: Ponesite lopate, alate, odjeću i obuću

Navijači Željezničara oglasili su se jutros saopćenjem na društvenim mrežama i naveli da još uvijek traje prikupljanje potrepština među kojima je skupljanje odjeće, obuće, pelena i stvari za bebe i higijenskih potrepština za ugrožene. Prikupljanje traje danas do 17 sati ispred stadiona Grbavica.

Ultrasi iz Mostara prikupljaju novčanu pomoć za ugroženo stanovništvo: “Pomozimo onima kojima je pomoć najpotrebnija”

Navijači Veleža, rođeni već su u Donjoj Jablanici i pomažu unesrećenim osobama. Posljedice poplava i klizišta ujedinilie su, baram za kratko i navijačke grupe.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija