Ne koriste svi krizu za profit: Pekara iz Doboja smanjila cijene hljeba zbog koronavirusa

Ne koriste svi krizu za profit: Pekara iz Doboja smanjila cijene hljeba zbog koronavirusa


Pandemija koronavirusa ostavlja duboke posljedice na sve građane Bosne i Hercegovine, a te posljedice nisu samo zdravstvene prirode. U najmanju ruku jednako teške su i one ekonomske, koje su već sada ograničile kupovnu moć nekim građanima Bosne i Hercegovine.

Aktivirana VIBER grupa o aktuelnostima vezanih za koronavirus Covid-19

Pojedine društveno odgovorne firme aktuelnu krizu nisu doživjele kao priliku za dodatni profit, već su odlučile izaći u susret svojim klijentima. Na takve su se korake odlučile i neke manje firme, poput pekare “Aljo” iz Doboja, koja je, sudeći prema fotografiji koja kruži društvenim mrežama, odlučila svojim kupcima olakšati aktuelnu situaciju.

– Zbog novonastale situacije izazvane koronavirusom, pekara “Aljo” je donijela odluku da cijenu hljeba spusti na 0,70 KM u periodu od 25 do 31. marta 2020. godine. Ako se ovako stanje sa koronavirusom nastavi, pekara “Aljo” će biti uz svoj narod i u narednom periodu – navodi se u obavještenju ove pekare prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija