Ne, nije šala: Profesorica u centru Tuzle upisivala studentima ocjene! (FOTO)

Zanimljiv Facebook status objavio je korisnik Facebooka pod imenom Resul Mehmedović.

Naime, Mehmedović je opisao svoj doručak u TC Merkator u centru Tuzle:

“Jutros, u Mercatoru doručkujem, red nekakve omladine ispred, 10 minimalno. Ne obraćam pažnju, dok nisam primijetio da svi čekaju u redu dok neka Teta nešto potpisuje… I onda skužim da su to studentice i da svaka studentica drži prijavu ispita i indeks, a da je ta Teta neka profesorica, kojoj je, izgleda, najlakše bilo da dođe do Mercatora i nabrzinu im potpiše prijave i vjerovatno upiše ocjene (jer sam vidio da potpisuje i prijave i indeks). Vidim i onim djevojkama neprijatno da tako čekaju, osvrću se, ali profesorica Teta ni mukajet. Jer ne može bh. uhljebu biti neprijatno koliko on svojim bezobrazlukom može da sroza i univerzitet i obrazovanje. Čuj molim te, ispred Mercatora upisuje ocjene studentima!

Ovo vam je slika visokoškolskog obrazovanja u Tuzli (a vjerujem i u ostatku BiH).

Stoga, ako nekad jutrom svratite u Mercator, ponesite i indeks, možete lijepo doručkovati, a ako budete nafakali i redovni, vremenom i diplomirati.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79