Nebojša Vukanović: Draško Stanivuković mi je zabio nož u leđa

Nezavisni zastupnik u Naroidnoj Skupštini RS Nebojša Vukanović danas je objavio video poruku na Facebooku, u kojoj otkriva šta se sve dešavalo uočio nedavnog sastanka predstavnika opozicionih stranaka u RS-u, koji je održan na Jahorini.

U videu napominje kako je gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković prije tog sastanka govorio kako treba doći do “smjene generacija” na političkoj sceni i kako bi mladi trebali da preuzmu odgovornost.

– Dan uoči sastanka opozicije na Jahorini gospodin Stanivuković svjesno i namjerno organizuje sastanak sa gospodinom Milanom Miličevićem, načelnikom Teslića, dovodeć i njega u neprijatnu situaciju, i govori da su njih dvojica spremni da preuzmu odgovornost u ruke, da šire tu slobodu iz Banje Luke širom RS i da nas sve oslobode i da njih dvojica budu predsjednik RS-a i član Predsjedništva BiH. Istovremeno, kao odgovor na taj sastanak Jelena Trivić organizuje pres konferenciju na kojoj kaže da ona ispred PDP-a kotira kao ozbiljan kandidat. To je bila njena reakcija, kazao je Vukanović.

Kazao je kako se već neko vrijeme u javnosti govori ko bi mogli biti kandidati opozicije za najveće funkcije u izvršnoj vlasti, ističući kako je on lično spreman odustati od kandidature za bilo koju poziciju.

– To je bilo krajnje je nekorektno i krajnje je licemjerno od Draška Stanivukovića da na taj način meni zabije nož u leđa, a to mu nije prvi put, dodao je Vukanović.

Cijelu izjavu možete pogledati u videu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79