Nebojša Vukanović pušten na slobodu

Nebojša Vukanović, poslanik SDS-a u Narodnoj skupštini RS, pušten je na slobodu nakon što ga je jutros privela trebinjska policija, potvrđeno je “Nezavisnim” u Policijskoj upravi Trebinje.

Iz policije je ranije saopšteno je da je danas oko 10.40 uhapšena osoba čiji su inicijali N.V. zbog počinjenih prekršaja po Zakonu o javnom redu i miru RS.

Naveli da je navedena osoba od jutros dva puta prijavljena zbog narušavanja javnog reda i mira.

Bojan Stević, predsjednik Okružnog suda u Trebinju potvrdio je u izjavi za “Nezavisne” da je jutros njega i Milana Bosića, predsjednika Osnovnog suda u Trebinju, Vukanović izvrijeđao zbog čega je djelovala i policija.

Predsjednik Srpske demokratske stranke Mirko Šarović, zamjenik šefa Kluba poslanika SDS-a Nedeljko Glamočak i poslanik ove stranke Tomica Stojanović, kao i narodni poslanik iz PDP-a Ljubiša Krunić, su zajedno sa još dvadesetak simapatizera ove stranke i stranke Nebojše Vukanovića “Za pravdu i red” negodovali ispred zgrade PU Trebinje zbog hapšenja Nebojše Vukanovića.

Četvorica političara su razgovarala sa komandirom Policijske stanice Trebinje Veselinom Milićevićem radi Vukanovićevog puštanja na slobodu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79