Nebojša Vukanović: Volio bih da moja majka nije gledala kako mi stavljaju lisice na ruke

Zastupnik SDS-a u Narodnoj skupštini RS Nebojša Vukanović uhapšen je danas u Trebinju, a potom i pušten na slobodu.

U izjavi za portal „Dnevnog avaza“ istakao je da ga nije strah pritvora.

Ne mogu mi ništa

Pogledajte zbog čega je uhapšen Vukanović: Sudija pio kafu za vrijeme radnog vremena, on im rekao “Na pos'o odmah”

– Sve je sad kako treba. Meni nije ništa, to je na njihovu sramotu. Oni znaju da nema čovjeka koji će se ovako zaletiti, dobivao sam kao mali batine, nisam dao na sebe. Ja u zatvor ili u stanicu idem kao na ljetovanje, psihički sam spreman. Ne mogu mi ništa. Oni ne znaju šta će sa slobodnim ljudima koji idu do kraja – kazao je Vukanović.

Teško mu je palo jer mu je majka na snimcima vidjela hapšenje.

– Majka kao majka. Volio bih da nije ovo gledala, ali šta ćeš. Volio bih da nije gledala kako mi stavljaju lisice na ruke – kazao je Vukanović.

Dočekao sudije

Komentirao je i podršku gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića koji se o njegovom privođenju oglasio na Facebooku.

– Hvala mu. Nisam palio internet, ali sam čuo šta je napisao. Hvala i njemu i Jeleni Trivić – istakao je Vukanović.

On je jutros par sati prije hapšenja objavio na svom YouTube kanalu snimke ispred Okružnog suda u Trebinju. Dočekao je predsjednika Suda Bojana Stevića ispred zgrade i prvo mu postavio pitanje zbog čega kasni na posao.

– Oni su izašli kao na pauzu, bahati su. Bio sam tu i pitao ga zašto nisi došao na posao. Nisam dirao službenike, oni dolaze na vrijeme. Ovo je korumpirana bagra. Pitao sam ga zašto šutiš ako si pošten – kazao je Vukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79