Nedžad Durmić (44) zvani Tonika od seljaka uzeo ovna i jagnje te nije platio

Nedžad Durmić (44) zvani Tonika, okorjeli prevarant koji je ojadio više desetina seljaka, ponovo je krenuo u akciju i to nekoliko dana nakon što je pušten iz pritvora, saznaje Srpskainfo.

Policijskoj stanici u Petrovu prijavljeno je da je nepoznati muškarac odvezao ovna i jagnje od domaćina V.Ž. koje nije platio.

Policiji nije trebalo dugo da utvrde kako je u pitanju njihov stari poznanik, odnosno Nedžad Durmić.

– Nažalost čovjek koji je prevarantu predao ovna i jagnje nije bio obaviješten da se radi o prevarantu koji je nedavno hapšen zbog istih krivičnih djela – dodao je izvor Srpskainfo iz istrage.

Nakon prijave policija je raspisala potragu za Durmićem, a krivično djelo je kvalifikovano kao prevara.

Podsjetimo, Durmić je uhapšen u februaru ove godine, a istragom je zadokumentovano da je počinio 13 krivičnih djela prevare.

Naime, Durmić se uoči ranijeg hapšenja lažno predstavljao kao mesar, a u samo jednoj krađi na području Dervente mještaninu je ukrao 16 ovaca, 11 jagnjadi i kozu i tako mu pričinio štetu od 5.000 KM.

Iako je nakon svega u pritvoru proveo mjesec dana, to Durmića očigledno nije odvratilo da više ne vara seljake.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79