Nejasan slučaj u Ljubuškom: Otac prijavio, pa demantirao pokušaj otmice djeteta

Uprava policije MUP-a ZHK oglasila se priopćenjem za javnost u kojem stoji kako je rasvijetlila sve okolnosti oko navodnog pokušaja otmice 11-godišnjeg djeteta u Ljubuškom, što je, ističu, posljednjih dana uznemirilo javnost, te da se pokušaj otmice nije ni dogodio.

“Dana 6.kolovoza ove godine u poslijepodnevnim satima u PU Ljubuški nepozvan je pristupio roditelj djeteta, koji je prijavio navodni pokušaj otmice, te je izjavio da se prijavljeni događaj nije dogodio, što se podudara i s rezultatima policijskih izvida”, priopćeno je u ponedjeljak iz UP MUP-a ZHK-a.

Podsjećamo, 3. kolovoza ove godine u 20,50 sati jedan roditelj iz Ljubuškog pristupio je u PU Ljubuški u pratnji 11-godišnjeg djeteta te je prijavio da se oko 20 sati u Ulici Ludviga Pavlovića u Ljubuškom, kojom se njegovo dijete kretalo iz smjera stadiona Babovac prema obiteljskoj kući, pokraj djeteta zaustavilo motorno vozilo u kojemu su se nalazile djetetu nepoznate osobe.

Kako su naveli iz Uprave policije, a po zaprimljenoj prijavi, osoba koja je sjedila na zadnjem sjedalu djetetu je ponudila bombone i mamila dijete da sjedne u vozilo, nakon čega se dijete u strahu udaljilo od vozila, a vozilo se okrenulo i udaljilo u smjeru iz kojega je došlo.

Policija se oglasila priopćenjem za javnost dva dana kasnije, 5. kolovoza, u kojem je navela da su pregledane kamere s video nadzora, a poduzetim mjerama i radnjama nisu potvrđeni navodi iz prijave.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79