Nejra Latić Hulusić: Ako vas zanima hoće li rat opet početi, zapratite kćeri i sinove “istaknutih ličnosti ” sa naše političke scene

Priča o ratu aktuelna je tema u BiH već neko vrijeme. O istoj se oglasila kartko, ali slikovito režiserka i kolumnistica Nejra Latić-Hulusić.

Njen post prenosimo u cjelosti:

Ako vas zanima hoće li rat opet početi, kada je vrijeme da se bježi, a prije nego se svi u suzama oprostimo od ovoga što smo teškim radom i odricanjem od zdravog razuma i ljudskog dostojanstva, stekli po Jumbu i Yisku, zapratite kćeri i sinove “istaknutih ličnosti ” sa naše političke scene.

Čim se oni krenu seliti i imenovati po ambasadama, otvarati poslovnice po Beču i Stambolu, zatvarati legalna i nelegalna gradilišta po BH skijalištima i vi lagano krenite sa pakovanjem. Dok god oni kupuju nekretnine i otvaraju biznise po Bosni i mi možemo rahat spavati, a možda i do Ikee potegnuti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79