“Neka razmisle te Alisine sestre šta se desilo i njihovim bivšim momcima”

Muriz Memić, otac ubijenog mladića Dženana reagirao je na saopćenje porodice Mutap, a za koje je kazao da je gnusno, prenosi Avaz.

O zdravstvenom stanju Alise Mutap – Ramić neću govoriti, jer je Sud BiH to izričito zabranio. Mogao bih i ja spomenuti svoje zdravstveno stanje, Muneverino ili Arijanino, ali eto ne znamo kukati, pa šutimo. Porodica Mutap očigledno želi da na ovaj način komuniciramo. Jučer je bilo iznenađujuće što Alisa nije došla u Vrhovni sud FBiH da postavi imovinsko-pravni zahtjev, jer je ona u tom nelegalnom predmetu oštećena. Trebala je doći, pa me čudi što nije došla. Neka oni razmisle kako je nama – kaže Memić.

Ovaj hrabri otac ulazi već u šestu godine borbe za pravdu, a dodao je i da nikakvo saopćenje porodice Mutap ne može utjecati na njega da skrene sa svog kursa.

– Neka oni razmisle kako je nama bez Dženana. Šta bi bilo za ovih punih pet godina da moj sin živ. Imao bi svoju porodicu. Neka razmisle te njene sestre šta se desilo i njihovim bivšim momcima. Mi se ne osvrćemo na njih. Ja idem do kraja svojim pravcem. Njihov advokat Goran Dragović je rekao da će napraviti proteste ako joj produže pritvor, evo čekamo te proteste. Ja ću napraviti proteste kada ja to budem želio i bit će to 20. po redu. Ne mogu oni na mene utjecati da li ću protestirati ili neću – zaključio je Memić.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79