Nekoliko osoba privedeno nakon pronalaska tijela u blizini škole

 

Manjača je od jutros puna policije. Beživotno tijelo Rodoljuba Vasiljevića pronađeno je u blizini osnovne škole u Kolima.

Zvanične potvrde o uzroku smrti još uvijek nema, ali kako ATV saznaje na mjestu događaja, privedeno je nekoliko osoba te se već spekuliše da se radi o likvidaciji.

Ni mrtvozornik na mjestu događaja nije mogao da tvrdi kako je tačno nastupila smrt. Vasiljević je imao povrede na glavi, a zatražena je i obdukcija. Policija je obavila uviđaj.

Ono što je interesantno jeste da se još uvijek rade pretresi, što samo potpiruje tvrdnje da je smrt nastupila nasilno. Iz Tužilaštva još uvijek nema informacija.

Rodoljub Vasiljević je, kako pričaju mještani, jutros i prije nekoliko dana bio u lokalnim kafanama. Za njega kažu da je bio miran, tih, povučen, ali da je bio sklon alkoholu.

Detalji tragedije kod Manjače: “Sinoć je bio u kafani. Pričao je o ratu, vidjelo se da mu nije dobro”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79