Nema leta Banja Luka – Teheran: Aerodromi Srpske demantovali uvođenje nove linije

Preduzeće Aerodromi Republike Srpske uputilo je danas demanti, povodom pisanja medija o uspostavljanju avio linije na relaciji Banjaluka – Teheran.

Iz ovog preduzeća, tek nakon više od 24 sata nakon što se informacija pojavila, poručuju da je ona “netačna, nepotpuna i tendenciozna”.

– Aerodromi Republike Srpske u ovom trenutku vodi pregovore sa regionalnom kompanijom iz avio saobraćaja za realizaciju čarter letova za građane-turiste iz Narodne Republike Kine. Avio letovi će saobraćati iz više kineskih gradova sa svakodnevnim i višesedmičnim brojem letova. Očekuje se posjeta velikog broja kineskih državljana BiH, Crnoj Gori i Srbiji, jer ove države imaju aktivan bezvizni režim – navode iz Aerodroma RS.

Јavnost Republike Srpske biće blagovremeno obaviještena o realizaciji ovog, kao i svih novih poslovnih projekata Aerodroma Republike Srpske onog momenta kada se i konkretizuju, zaključuje se u demantiju, piše ATV.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79