‘Nema mjesta gdje nije plava od udaraca’: Otac ostao u šoku kada je vidio kako sada izgleda njegova kćerka

Kako je Ivanin otac Dragan rekao, “nema mjesta gde nije plava od udaraca”. Nesretnoj djevojci hematomi su prekrili cijelo tijelo

 

Ivana Filipović (22), koju je prekjuče u Novom Sadu brutalno pretukao dečko Đorđe Lacković (24), i dalje se nalazi u bolnici na oporavku od stravičnih povreda koje joj je nanio. Nju su juče u bolnici posjetili roditelji koji su još u šoku od užasa koje je njihova ćerka doživjela.

loading...

Kako je Ivanin otac Dragan rekao, “nema mjesta gde nije plava od udaraca”. Nesretnoj djevojci hematomi su prekrili cijelo tijelo.

– Izgleda strašno – jedva progovara njen otac.

Kako kaže, sada čeka reakciju državnih organa.

– Bez obzira na sve, ja ću da ga tužim. Nisam djecu gajio da ih neko gazi i lomi im kosti – rekao je on.

Porodica Filipović važi za uglednu u svom kraju i svi su u šoku zbog ovoga što se dogodilo.

Ivanina majka Slađana ne prestaje da plače. Njena baba od šoka ne progovara.

Kako je Blic juče objavio, Đorđe je Ivanu brutalno pretukao i iživljavao se nad njom jer je sumnjao da ga vara.

Lacković je nogama i drvenom motkom nesretnoj djevojci polomio rebra, probio joj pluća, nožem joj unakazio lice i butine, dok joj je peglom pekao ruke. Kada je počeo da je bije, ona ga je preklinjala da prestane, ali je to samo razjarilo pomahnitalog mladića koji je nastavio da ju tuče drvenom palicom nakon čega je uzeo nož i počeo da je siječe po licu i butinama.

Ni to mi nije bilo dovoljno pa je upalio peglu i već izmrcvarenu djevojku ispekao po rukama. Kako saznaje Blic, to je uradio u naletu ljubomore jer je mislio da ga Ivana vara.

Njih dvoje živjeli su u izjamljenom stanu u Kosovskoj ulici, a u Novi Sad su došli iz okoline Šapca prije četiri mjeseca. Đorđe je iz sela Klenje i student na Fakultetu za sport i fizičko vaspitanje, a Ivana je iz sela Banovo Polje i navodno je radila u jednoj kladionici. U Šapcu su oboje završili ekonomsku školu.

Djevojka koja je poznavala Lackovića kaže za “Blic” da je on poznat kao veoma ljubomoran mladić, ali da nikada do sada nije čula da je bilo koju djevojku udario. Kako je rekla, kada je Đorđe pretukao Ivanu, izletio je napolje, što je ona iskroristila i pobjegla kod drugarice koja ju je odvezla u Hitnu pomoć.