Nemile scene na Panonskom jezeru: Majku petogodišnjeg dječaka uhvatio za vrat i bacio na pod. Sve zbog parking mjesta!

Redakciji portala Crna-Hronika javila se Amila Smajlović iz Zenice, majka petogodišnjaka kojeg je htjela obradovati odlaskom na Panonska jezera. Njeno iznenađenje za mališana prokvario je grubijan koji je fizički nasrnuo na nju.

Sve se odigralo danas (21.7.2022) na parkingu Panonskih jezera u jutarnjim satima. 9:30h

Dnevno oko 8.000 osoba posjeti slanu oazu i jedinstveno mjesto za kupanje i relaksaciju tokom vrelih ljetnih dana. Danas vam donosimo priču gdje niko nije pomogao majci malodobnog djeteta koja se borila protiv muškarca. Njen petogodišnji dječak, svojim očima je gledao kako nepoznati muškarac davi njegovu majku.

Želim da sa vama podijelim jako loše iskustvo koje je se desilo 21.07.2022g. Kao majka koja odvede petogodišnjaka na Panonsko jezero Tuzla, dovede se do toga da završi na Urgentnom centru Gradina Tuzla počinje svoju priču Amila Smajlović za portal Crna-Hronika.

Grupa nepoznatih muškaraca umjerila me je na parking mjesto. Uredno mi je naplaćeno 5 KM za cjelodnevni parking. Pokušala sam rezervirati i smještaj ali mi nije odgovarala cijena. Pokupila sam svoje stvari i htjela izaći sa parkinga. Ukupno sam se zadržala 1-3 minute na parkingu. Tražila sam povrat novca i fiskalni račun nakon čega je nastao haos za mene, moju majku i petogodišnjeg dječaka. Pošto su me odbili, moja majka je pozvala policiju. Nakon poziva uslijedio je najgori dan u mom životu.

Kako navodi Amila je napadnuta od strane njoj nepoznate osobe, uhvatio je za vrat i bacio na pod na parkingu ispred Panonskih jezera.

Dokle više ide ovo da nismo sigurni hodati svojom zemljom. Da pred očima petogodišnjaka pokusa “gromada” od 150kg da davi mu majku (pokušaj ubistva) zbog parking mjesta u vrijednosti 5KM?

Iako su već dobro poznati policiji slobodno hodaju i ponašaju se kako žele.
Postavljam pitanje da li ljudski život vrijedi 5KM? Gdje su nadležne institucije?
Da li treba da svi nosimo pištolje i noževe da bi odbranili svoj ljudski život?
I na to sve od tolike mase ljudi koja pristiže na Panonsko jezero da niko nije prišao u pomoć.

Amili je zadobila palpatornu bolnost vratne kičme, napetost PVM, pokrete u vratu izvodi bolni terminalno. Doktorima se žalila na obole oba koljena, dislokaciju, iščašenje i nategnuće zglobova i ligamenata u području vrata i psihičku traumu koju nikada neće zaboraviti.

Želim da se zahvalim interventnoj policiji Tuzla koji su reagovali i u kratkom roku pojavili se, takodjer Hitnoj pomoći i kolektivu Urgentnom centru Gradina završava svoju priču Amila Smajlović za portal Crna-Hronika.