Nenad se OBJESIO zbog djevojke, a onda se pojavio BILBORD sa njegovom slikom

Nedaleko od požarevačkog zatvora osvanuo je bilbord posvećen Nenadu Nedeljkoviću (33), stražaru u KPZ “Zabela”, koji se sredinom januara ove godine u selu Prugovo, u dvorištu djevojke sa kojom se zabavljao, objesio o granu šljive.

Na bilbordu su stihovi koje je potpisao Nenadov prijatelj Danilo Marić:

“Hvala ti za sreću, radost i smijeh,

Hvala ti za svaki skriveni grijeh,

Hvala ti za sreću što i suze briše,

Jer se takav prijatelj ne nalazi više”.

Neposredno prije samoubistva, Nenad je djevojci poslao SMS poruku da izađe iz kuće, jer ima nešto da joj kaže, Kada je ona to učinila, ugledala je stražara iz ’’Zabele’’ obješenog o šljivu u njenom dvorištu.

Djevojka je počela da izbezumljeno vrišti, nakon čega su iz kuće istrčali njeni ukućani, koji su sa drveta skinuli N.N. i odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je ubrzo stigla. Pokušana je reanimacija na licu mjesta, ali ne, nakon nekoliko bezuspješnih pokušaja, ljekar samo mogao da konstatuje smrt.

Po priči kolega N.N. on se sa djevojkom, koja je radila u požarevačkom pravosuđu, upoznao dok je sprovodio pritvorenike. Navodno, zbog te avanture je i brak doveo u pitanje, a sve je kulminiralo kada ga je djevojka, po nezvaničnim rezultatima ostavila.

– Naš kolega je danima nakon toga bio povučen i rijetko je sa kim pričao – rekao nam je jedan od kolega. – Nije želio da priča o tome šta ga muči, ali smo svi vidjeli da je u depresiji.

 

 

Crna Hronika/Blic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79