Neobičan lopov lišen slobode u Banjoj Luci: Poslije krađe prilegao u pijesak

Ramiz Mustafić (65) iz Banja Luke lišen je slobode zbog sumnje da je otuđio sto i stolice iz kafića “Karmen” u ulici Momčila Popovića u Banja Luci, prenosi Glas Srpske.

Policija ga je pronašla kako u blizini ovog lokala leži, vjerovatno sa više promila u organizmu, dok su otuđene stvari bile u njegovom automobilu.

Sve se desilo u noći između nedjelje i ponedjeljka u vrijeme kada pomenuti ugostiteljski objekat nije radio.

Sto i stolice su bili u bašti kafića.

„Inventar godinama stoji pred kafićem i niko ga ranije nije dirao. U ponedjeljak ujutro vidjeli smo da nedostaju jedan sto i pet stolica. Pozvali smo policiju“, ispričala je radnica kafane.

Policija je pronašla sto na obližnjem parkingu. Stolice su bile ubačene na zadnje sjedište Mustafićevog automobila, koji je bio parkiran u neposrednoj blizini kafića.

„Mustafić je ležao na hrpi pijeska koja je nekoliko desetina metara udaljena od “Karmena”. . Pri privođenju buncao je i pričao nepovezano. U jednoj ruci je držao veći kamen koji je htio da stavi pod glavu da bi mu poslužio kao jastuk“, rekla je ova radnica i dodala da Mustafić nije bio gost u ovom kafiću i da ga ne poznaje.

Prema njenim riječima, kada su ga pronašli pored sebe je imao štaku jer mu je noga povrijeđena.

Sto i stolice, koji su vrijedni oko 500 KM, vraćeni su vlasnici kafane.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments