Neobičan slučaj iz Banjaluke: Keramičar ukrao cipele od 800KM, pa ih umrljao kečapom

Banju Luku proteklih dana zabavlja priča o jednoj neobičnoj krađi. Policija je privela jednog keramičara zbog krađe skupocijenih cipela.

Postavljajući pločice u jednoj kući, keramičar je ugledao cipele koje su mu se izuzetno dopale, a koje koštaju 800 maraka, piše Srpskainfo.com. Zato ih je, po okončanju posla za taj dan, obukao i odmah je otišao u grad da ih “pronosa”.

Nesretni keramičar-lopov je otišao u jednu piceriju na ručak, da se “počasti” nakon ovako dobro obavljenog “posla”. Međutim, dok je jeo picu, kečap mu je zaprljao cipele.

U međuvremenu, vlasnik je prijavio krađu policiji, kojoj nije bilo teško da pronađe lopova. Kada su cipele vratili vlasniku, njegov bijes zbog krađe je bio višestruko uvećan kada je ugledao mrlju na skupocjenim cipelama.

S obzirom da mu krađa nije profesija, keramičar je na sve načine pokušao da se pomori s vlasnikom, kako bi mu ovaj oprostio želju da pronosa cipele od 800 maraka, kao i mrlju koju je ostavio na njima. Čak je obećao da će vlasniku do kraja života besplatno postavljati pločice.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79