Neobična gesta: Asmir iz Tešnja poklanja automobil, ali ima uslove

Neobična gesta: Asmir iz Tešnja poklanja automobil, ali ima uslove


Asmir Hadžihemedović iz Tešnja pokreće akciju s ciljem pomoći porodicama u potrebi. U znak solidarnosti i pomoći, Hadžihemedović nudi na poklon jedno od dva automobila koja posjeduje, oba u ispravnom stanju i s dizelskim motorom.

Ova akcija, vođena čistom namjerom i humanitarnim duhom, ima za cilj pružiti podršku porodici koja se nalazi u teškoj situaciji.

Potrebni su mu kandidati koji su stvarno u potrebi i koji će automobil koristiti za svoje svakodnevne potrebe, a ne za prodaju.

Uslovi za primanje automobila su jasni, i naveo je da je to porodica s maloljetnom djecom, te da imaju stvarnupotreba za automobilom.

Hadžihemedović naglašava važnost ozbiljnosti i transparentnosti u ovom procesu. „Ova ponuda je namijenjena onima koji zaista trebaju pomoć, a ne onima koji bi automobil prodali nakon nekoliko dana,“ rekao je Hadžihemedović.

On poziva sve zainteresirane ili one koji poznaju porodicu u potrebi da se jave i pruže informacije. Kontaktirati ga možete putem telefona na 061 987 840 ili putem objave.

Asmir Hadžihemedović je posvećen tome da pronađe pravu porodicu kojoj će automobil zaista biti od pomoći i koja će ga koristiti s odgovornošću.



Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija