Neobična rođendanska želja Saše Magazinovića

Saša Magazinović, predsjednik Glavnog odbora SDP-a BiH i šef Kluba poslanika ove stranke u Parlamentu BiH, danas slavi rođendan, a javno je saopćio svoju pomalo neobičnu i nesebičnu rođendansku želju.

– Moja želja je, drage/i moji, vezana za vas, a ne za mene. Ispunit ćete je ako odete na kontrolni pregled madeža po svom tijelu! Eto, nije ništa krupno, može biti korisno za vas, a i rođendanska želja će biti ispunjena – napisao je Magazinović.

Kontaktirali smo ga te nam je ispričao da je imao madež koji nije dobro izgledao pa ga je odstranio i sada čeka nalaz biopsije. Očekuje ga iduće sedmice i do tada ne želi ništa nagađati.

– Ali, želio sam poručiti da treba imati više zdravstvene kulture, posvetiti se sebi, otići na preglede. Košta pola sata da čovjek bude miran. To sam naučio na svom primjeru – rekao je Magazinović.

Dodao je da je njegova današnja objava već imala odjeka, jer su mu neki prijatelji javili da su već zakazali pregled.

Od ranog jutra dobijam cestitke. Hvala puno svima!!! 🥳Doduse samo rijetki pitaju imam li neku rodjendansku zelju, a…

Gepostet von Sasa Magazinovic am Donnerstag, 31. Oktober 2019

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79