Neobična situacija u Sarajevu: Momku prišle četiri djevojke i optužile ga da je silovao jednu od njih

U posjedu smo jedne neobične situacije iz Sarajeva.

Naime, u grupi Čudne slike i situacije iz Sarajeva javno je objavljena priča o momku iz Sarajeva koji je imao sukob sa četiri djevojke, koje su mu prišle te optužile ga da je silovao jednu od njih.

Priču je objavila Jasmila Hodžić, koja je napisala sljedeće:

,,Pozdrav, pišem u ime druga, ove 4 romkinje su ga napale dok je stavljao masku na mobitel, u parku kod ekonomskog fakulteta. (bio je udaljen 20ak metara od romkinja).

Ova sa sivom kapom je prva skočila, potom su ostale, počele su se derati da prestane snimati i da izbriše snimak. Počela je da ga snima i vikala ova u sivoj kapi kako je on silovao u wc-u i da je udarao. Vikala je da je maloljetna i da ima 17 godina te da je on pedofil.

Par minuta je vrištala i govorila kako je on pedofil te su se nagurivale sa njim, dok su ljudi to gledali. Onda je izvadio mobitel i snimio ih. Nakon toga se uputile u nepoznatom pravcu.

Poslije je od prolaznika saznao da su ove 4 romkinje poznate kako se priključe grupama turista i kradu. Policija je dosla tek nakon 30 min i naravno ništa nije uradila. Jeste li vi imali sličnih situacija?”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79