Nesreća kod Goražda: Pripadnici OS BiH spašavali motociklistu iz Češke

Tokom današnjeg dana dogodila se saobraćajna nesreća na lokalitetu Sarajevo – Goražde R448 dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj je učestvovalo jedno vozilo, odnosno motociklista iz Češke Republike – saznaje portal Crna-Hronika.

Do nesreće je došlo kada je motociklista izgubio kontrolu nad svojim vozilom te sletio sa ceste. U njihovoj koloni, nalazilo se 7 motociklista a jednom je uništen motor.

U samoj blizini nesreće, na zadatku našli su se pripadnici OS BiH 3. pb. 4. pbr Mujo Gabela i Esmir Pirija koji su odmah ukazali povrijeđenima prvu pomoć te im nakon što se uvjerili da zdravstveno nisu teško povrijeđeni, pomogli sa motociklom koji je pretrpio fizička oštećenja.

Pripadnici Oružanih snaga Bosne i Hercegovine su još jednom pokazali da su uvijek spremni za pomoć osobama u nevolji, bez obzira koje su vjere ili nacionalnosti.

Bravo za Muju, Esmira i njegovu ekipu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79