Nesreća kod Kupresa sa više povrijeđenih: Da bi izbjegao kravu sletio s ceste

Prometna nezgoda s više ozlijeđenih osoba i većom materijalnom štetom dogodila se u četvrtak navečer na magistralnom putnom pravcu Tomislavgrad – Kupres, u mjestu Donji Malovan.

Kako je rečeno iz MUP-a Kantona 10, 64- godišnji B.R. iz Zagreba upravljajući motornim vozilom marke “Opel Insignia” zagrebačkih registarskih oznaka u kojem su se nalazile još tri osobe, svi iz Zagreba, na spomenutoj dionici je izgubio nadzor nad vozilom čime je došlo do slijetanja i prevrtanja vozila.

Uslijed slijetanja vozač i putnici u vozilu su zadobili teže ozlijede te su svi zbrinuti u Kantonalnoj bolnici u Livnu i van su životne opasnosti.

Od ozlijeđenih se doznaje da je pred njih na magistralnom putnom pravcu na Kupreskom polju u te kasne sate izletjela krava, a da bi je izbjegao vozač je izgubilo kontrolu te je uslijed slijetanja došlo i do prevrtanja vozila.

Nakon izvršenog očevida od strane djelatnika PP Kupres, slijedi daljnji rad na utvrđivanju činjenica ovog događaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79