Nesreća u Banja Luci: Radnik pao sa zgrade, prevezen u bolnicu

Nesreća u Banja Luci: Radnik pao sa zgrade, prevezen u bolnicu


Jedan radnik teško je povrijeđen kada je danas pao na gradilištu u naselju Lazarevo u Banjoj Luci.

Očevici za Srpskainfo kažu da se nesreća desila oko 11.30 sati kada je prilikom radova na zgradi radnik izgubio kontrolu i pao sa ploče.

“Prizor je bio užasan, bilo je dosta krvi na sve strane. Stigla je i ekipa Hitne pomoći i upravo su odvezli nesretnog čovjeka”, rekao je jedan od očevidaca.

D.M (59) iz Banjaluke koji je radio na gradilištu pao je sa dva metre visine u naselju Lazarevo u blizini Poljoprivredne škole, potvrđeno je za “Nezavisne” iz Doma zdravlja Banjaluka.

“Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka dobila je prijavu da je jedna osoba povrijeđena u naselju Lazarevo i u toku je rad na zbrinjavanju povrijeđene osobe”, rekli su iz Doma zdravlja Banjaluka za “Nezavisne”.

“Nezavisne” saznaju da je Služba hitne medicinske pomoći Doma zdravlja Banjaluka zbrinula D.M. koji je nakon zbrinjavanja prevezen na Univerzitetsko-klinički centar Republike Srpske sa otvorenim povredama glave i više povreda po tijelu.

“Pacijent je dovezen danas u 12.05 časova sanitetskim vozilom Doma zdravlja Banjaluka u Urgentni centar UKC Republike Srpske u politraumatizovanom stanju. Pacijent je zbrinut i teškog opšteg stanja, a trenutno su dodatne dijagnostičke procedure u toku. Sve dalje prognoze su preuranjene”, rekli su za “Nezavisne” iz UKC-a RS.

Policija je na terenu.

Uskoro više informacija.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija