Nesreća u Gabeli: Jedna osoba smrtno stradala, druga ozljeđena

Ozlijeđeni muškarac kolima Hitne pomoći prevezen je do Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar. Za sada nije utvrđeno o kakvim se ozljedama radi.

Jedna muška osoba inicijala R. Ć. (62), smrtno je stradala dok je druga M. A. (72) ozlijeđena jutros u 7.30 prilikom prevrtanja traktora na privatnom imanju tvrtke ”Agroherc” u Gabeli kod Čapljine, kazao je za Bljesak info Ljudevit Marić, glasnogovornik Ministarstva unutarnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona..

Ozlijeđeni muškarac kolima Hitne pomoći prevezen je do Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar. Za sada nije utvrđeno o kakvim se ozljedama radi. Okolnosti ove nesreće znat će se nakon policijskog uviđaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79