Nesreća u Mostaru: Muškarac životno ugrožen nakon što ga je udario automobil

Muška osoba Z.M. (1982.) koja je ozlijeđena u utorak navečer u prometnoj nesreći u Ulici kralja Tomislava (Avenija) je zadobila teške tjelesne ozljede, te je životno ugrožena, potvrđeno je za Hercegovina.info iz Ureda za informiranje Sveučilišne kliničke bolnice (SKB) Mostar.

Podsjetimo, prometna nesreća se dogodila sinoć oko 21:30 sati kada je pješak na dijelu Avenije, kod ‘Male pošte’, prelazio cestu gdje ne postoji obilježen pješački prijelaz. Na njega je naletio dostavni automobil VW Polo kojim je upravljao D.K. (1996.).

Z.M. je prilikom udara odbačen na kolnik, te je pozvana hitna pomoć koja je ozlijeđenog prevezla u SKB Mostar. Službenici Policijske uprave Mostar su na mjestu događaja uradili očevid, dok je Polo prebačen specijaliziranim vozilom ‘pauk’ u krug Policijske uprave Mostar radi vršenja tehničke ispravnosti vozila i ostalih radnji po naredbi dežurnog tužitelja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79