NESREĆA u Špionici kod Srebrenika

Danas oko 08.30 sati, prilikom obavljanja redovnih poslova na utovaru i odvozu smeća u Špionici kod Srebrenika, povrijeđen je radnik Javnog komunalnog preduzeća “9. Septembar” Srebrenik A. A. (40) iz Srebrenika.

Do nesreće je došlo kada je vozač kamion prilikom vožnje unazad udario u metalni stub, nakon čega je kamion prignječio radnika koji se nalazio na papučici na stražnjoj strani vozila.

Nakon ukazane prve pomoći u Hitnoj službi Doma zdravlja Srebrenik, povrijeđeni radnik je sanitetskim vozilom prevezen u UKC Tuzla.

Prema informacijama iz Odjela za komunikacije UKC-a Tuzla, povrijeđeni radnik se još nalazi u prijemnoj ambulanti Klinike za hirurgiju tako da još nema potpunih informacija o stepenu povreda.

O događaju je obaviješten dežurni kantonalni tužilac, a uviđaj na licu mjesta obavili su pripadnici Odjela kriminalističke policije PU Gradačac, koji rade na dokumentiranju ove nesreće.

Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79