Nesreća u Zavidovićima: Zenički ljekari bore se za život devetogodišnje djevojčice

Zenički ljekari bore se za život devetogodišnjoj pješakinji Đ. R. iz Zavidovića koja je jučer u 17.15 sati teško stradala u nesreći u mjestu Kovači, kad ju je udarila Dacia.

Pijan i pod zabranom izazvao nesreću, Zeničanka preminula, četvero povrijeđeno

Prema zvaničnim informacijama iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Zeničko-dobojskog kantona (MUP ZDK), nesreća se dogodila na regionalnom putu Zavidovići – Banovići.

– U nesreći su učestvovali automobil Dacia, kojim je upravljao E. M. (54) iz Zavidovića, i pješakinja. Maloljetnica je tom prilikom zadobila teške tjelesne povrede, opasne po život – kaže za “Avaz” dežurni službenik u Operativnom centru.

Kako saznajemo, djevojčica je zadobila teške i životno ugrožavajuće povrede glave i stomaka, zbog čega je hitno prevezena u Kantonalnu bolnicu Zenica.

Zenički ljekari odmah su je operisali, a njeno stanje je i dalje kritično, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79