Nestala Arnela Smajlović: Preko njene kartice plaćeno gorivo na benzinskoj pumpi!

Portal Crna Hronika saznaje da je prijavljen nestanak Arnele Smajlović.

,,Hitno teške duše objavljujemo da je naša voljena Arnela Smajlović nestala jučer ujutro ponjevši sa sobom lične stvari osim telefona. Ovo je lice na benzinskoj pumpi platilo gorivo u iznosu od 86 KM njenom karticom, auto je sjeničke registracije, dakle iz Sjenice. Nismo sigurni, jer kamera dobro ne pokazuje, plaćeno je gorivo na no petrol mokro Republika srpska.

Molim vas djelite i trazimo da se samo javi ziva i zdrava i da je to učinila ciste duse svoje volje i savjesti. Molim te javi se ako je sve uredu sa tobom, uključeni su sud, policije, granična i potvrđeno je da je se uputila u Sjenicu. Zar si mogla nekom vjerovati preko interneta i ostaviti svoj život karijeru koja je izgrađena maksimalno, to nas ne zanima, samo da si dobro i zdravo i da dođemo da vidimo gdje si, s kim si i svoje volje bez prisile.

Allahu daj joj pamet, snagu i izdržljivost ako je u teškoj situaciiji. Amin. Ovo objavljuje Zajo Kolenovic, Elvira Kolenović Zeyneb. Ti si sve naše u životu i boricemo se do kraja za tebe bez obzira šta je bilo!

O Arneli je portal Crna Hronika već pisao. Naime, Arnela godinama slaže odbijenicu za odbijenicom, ali ne odustaje i uporno se prijavljuje na nove konkurse u nadi da će se dobiti stalno zaposlenje.

Otac joj je poginuo u ratu, a tog istog dana ona i majka su teško ranjene te su izmještene na liječenje u Francusku. Arnela je imala 11, a njena mama sedam operacija. Kada je imala 10 godina ostala je i bez majke.

U posljednjih godinu dana prijavila se na oko 30 konkursa i ima isto toliko odbijenica.

Kazala je kako je dobila preporuku za zapošljavanje ministra za boračka pitanja FBiH Salke Bukvarevića da kao dijete poginulog borca ima prednost u zapošljavanju, te iako tu potvrdu prilaže na svakom konkursu, ipak ne bude primljena.

Arnela Smajlović: Godinama sam na birou, neću da idem u Njemačku!

– Ja samo tražim priliku da radim, ova nepravda me ubi – kazal je tada Smajlović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79