Regija BiH Nestala Asima Zukić pronađena mrtva

Nestala Asima Zukić pronađena mrtva

Danas u 17:55 sati u mjestu Lisovići pronađeno je tijelo A. Z. (1978.) u blizini kuće gdje je živjela i utvrđeno je da je došlo do prirodne smrti, potvrdili su u Policijskoj upravi Srebrenik.

– Danas u 11 sati kćerka preminule A. Z. prijavila je nestanak svoje majke. Kako je izjavila njena majka udaljila se od kuće 24. septembra i zatražila je pomoć. Odmah smo krenuli u potragu kojoj se priključila i ekipa Gorske službe spašavanja Srebrenik i pretražili smo teren u Lisovićima gdje smo uspjeli locirati tijelo nestale A. Z. koja je od svoje kuće bila udaljena oko 500 metara. Nakon provedene istrage utvrđeno je da je A. Z. preminula prirodnom smrću – kazali su nam u PU Srebrenik.

Prema informacijama koje su objavili lokalni portali radi se o Asimi Zukić. Informaciju o njenom nestanku objavila je i kćerka na Facebooku.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
LM