Nestala djevojka u Srbiji, porodica panično traži pomoć u potrazi

Milica Grbić (25) nestala je sinoć u Batajnici gde joj se gubi svaki trag, objavili su srbijanski mediji. Kako kažu, vozila je automobil Volkswagen Polo polo crne boje.

– Pozvala je mamu u 22 sata i rekla joj da spremi uniformu za posao na koji je trebala da ode ujutro. U tom trenutku na majčino pitanje gde se nalazi, rekla je da je u centru Batajnice. Nakon toga se više nije javljala, što nije bilo čudno, jer je znala da tako uvečer izađe i vrati se oko ponoći kući. Kada se majka probudila vidjela je da Milice nema u krevetu, pa je pomislila da je otišla na posao u pekaru gdje je počela da radi prije samo sedmicu dana – kaže Marija, sestra nestale Milice Grbić za Alo.rs.

Milica je u noći nestanka na sebi imala bijelu haljinu, crnu jaknu, torbu, kao i crne čizmice. Inače, pojavile su se informacije da je djevojka viđena u društvu dva muškarca kod kioska brze hrane u Batajnici. Svjedoci su naveli da je jedan od njih grlio djevojku.

Porodica kroz medije moli za pomoć pri pronalasku djevojke.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79