Nestala Fatima Šahman, majka 18-mjesečnog djeteta

Jajačka policija i porodica već sedam dana traga za Fatimom Šahman-Nešust (22), suprugom i majkom 18-mjesečenog djeteta, kojoj se gubi svaki trag nakon što je 20. decembra napustila kuću u selu Kruščica kod Jajca.

Njen nestanak PU Jajce prijavio je suprug Nevzet i otac Senad Šahman koji je bezuspješno pokušavao da je nazove prošli četvrtak otkad joj se gubi svaki trag, prenosi Avaz.

Fatima Šahman (22), mršave je tjelesne građe, ima crnu dužu kosu.

– Zadnji put pokušao sam da je dobijem na telefon u četvrtak, nije se javljala da bi kasnije ponovo zvali i bilo je neuspješno. Nakon toga javio se moj zet i rekao da nema Fatime kod kuće i od toga dana gubi joj se svaki trag – govori zabrinuti otac Senad Šahman koji živi i radi na Vlasinju.

U skladnom braku živjela je s mužem i nema nikakvih naznaka da je napustila kuću zbog bračnih ili porodičnih problema.

– Jako je lijep i uredan život imala, zaista ne znamo koji bi razlog mogao da bude. Već sedam dana nismo ništa čuli o noj, nadam se da je dobro samo, jer u ovo današnje vrijeme ima svakakvih slučajeva pa se malo pribojavamo i toga – ističe on.

Slučaj je prijavljen PU Jajce, a poduzete su i druge radnje kako bi se otkrio bilo kakav trag o njoj.

– Poduzeli smo sve radnje, ako bilo ko sazna nešto o njoj da se javi u najbližu policijsku stanicu ili na brojeve telefona 064/421-8939 ili 064/410-8193 – rekao je Šahman.

Kako smo saznali od porodice, Fatima je nedostupna na sve brojeve koje je upotrebljavala kao i na društvenim mrežama s kojih se izbrisala.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79