Nestala maloljetnica se javila iz Njemačke: Emilija (17) poslala SMS da je pobjegla sa momkom da bi se udala

Prema posljednjim informacijama Emilija Ema Fejzić (17) čiji je nestanak policiji prijavljen jučer, pobjegla je sa momkom u Njemačku.

Ona se sms porukama javila roditeljima i rođacima koji sumnjaju u autentičnost tih poruka, jer kako kažu “to nije njen stil pisanja”.

Izvor je dao informacije koje su roditelji dobili od policije, da je Emilija jučer sa još jednim licem u 17 i 10 automobilom marke BMW prešla granični prelaz Horgoš prema Mađarskoj.

Prema istom izvoru, ona se udala za mladića rodom iz Ćuprije, sa kojim je i bila u automobilu prilikom prelaska državne granice.

Da podsjetimo ova učenica druge godine Tehničke škole “Nikola Tesla”u Surdulici Emiliji Ema Fejzić (17) nestala je jučer oko 8 sati ujutru, kada krenula u školu i od tada joj se izgubio svaki trag, prenosi Kurir.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79