Nestali 77- godišnjak iz Drvara zadnji put viđen kod stare tvornice boja

Još nema nikakvih informacija o 77- godišnjem Mići Kneževiću iz Drvara koji je u petak, 5. jula, oko 17 sati samovoljno napustio interni odjel Kantonalne bolnice u Livnu te se udaljio u nepoznatom pravcu.

Kako je za Fenu rečeno iz MUP-a Livanjskog kantona, 77- godišnjak je spomenutog dana oko podne primljen radi liječenja na spomenuti odjel da bi pet sati kasnije, u vrijeme posjete, napustio prostorije bolnice.

Apel građanima: Molimo pronađite Miću

Uposlenici internog odjela su, nakon sto su uočili da je 77-godišnjak nestao, alarmirali Policijsku stanicu u Livnu kao i GSS Livanjskog kantona da se uključe u potragu za njim.

Kako se saznaje, operativni rad u potrazi je zaveden isti dan, policija je nadzirala grad Livno uz pregled video nadzora razmještenih po ključnim gradskim lokacijama, dok su GSS – ovci s dronom pregledali putnu komunikaciju prema Drvaru.

Iz GSS-a su objasnili da je upravo pregledom kamere nestali zadnji put viđen kod stare tvornice boje i lakova u Livnu te su u ponedjeljak pozvali građane, posebno oko naselja Vazela, Matinog poda, Mušića sela, Žabljaka, Rapovina da pregledaju dobro svoje okućnice pomoćne objekte, šupe i podrume, ali i zapuštena susjedna dvorišta.

Prema opisu, nestali je na sebi imao svjetlo zelenu košulju, tamno sive pantalone te je srednje visine prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79