Nestanak djevojčica: Ivana je i ranije bježala, ali smo je brzo pronalazili

Jučer u 15: 15 sati posljednji put su u Odžaku viđene dvije djevojčice: 15 – ogodišnja Ivana Grgić i godinu mlađa Belma Omičević. Izašle su iz kafića ‘Haip’, poslije čega im se gubi trag.

Kontaktirali smo Ivaninu majku Havu Grgić koja nam je kazala da je slučaj nestanka djevojčica prijavila policiji.

Vlasnica kafića u kojem su bile mi je dozvolila da pregledam snimak sa sigurnosnih kamera. Izašle su iz kafića, ali ne znam da li su ušle u neki automobil. Tražit ću ako budem mogla dobiti na uvid snimak sa kamera iz obližnjih trgovina kako bih tačno znala gdje su se uputile, a vjerujem da će to učiniti i policija – kazala je Hava za ‘ Hayat. ba’.

Na naše pitanje da li se ranije dešavalo da su iznenada nestajale, Hava je potvrdno odgovorila.

Ivana je ranije bježala od kuće, ali smo je uvijek uspijevali brzo pronaći. Sada ignoriše sve naše pozive i poruke, pa je na kraju isključila i mobitel – priznaje nam Hava.

Također, dodajeda je dobila informaciju da su danas viđene u Gradačcu.

Sjedile su u kafiću ‘ Istanbul 3’, i , priča Hava, momak iz tog kafića joj je rekao da su mu kazale kako će tu ostati pet dana i da će svakodnevno navraćati. Policija koja je o svemu obavještena poduzela je istražne radnje.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments