Nestao 14-godišnjak Hamza iz Sarajeva

Društvenim mrežama proširila se vijest o nestanku 14-godišnjeg dječaka iz Sarajeva.

Kako doznajemo, porodica Arapović policijskim službenicima prijavila je nestanak mladića prije 3 dana i od tada ni traga ni glasa od Hamze.

Porodica i prijatelji mole za ponoć kako bi što prije pronašli nestalog mladića. Mladić je navodno u jutarnjim satima, oko 11h izašao iz porodične kuće i uputio se u nepoznatom pravcu.

Na sebi je imao crnu majicu, crnu duksericu, crnu trenerku sa linijama. Dječak je niže prirode te ima ožiljak na desnoj strani glave.

Za portal Crna-Hronika, nestanak je potvrdio njegov otac.

“Pozdrav javljam se zbog nestanka djeteta tj sina od 14 godina. Već 3 dan od nestanka a ništa ne znam o njemu, nit se javlja nit šta.

Ovako nikad nije uradio čak i kad malo ode da prošeta i malo zakasni, zove da kaže kasnim da se ne brinemo. Evo 3 dana ništa o djetetu ne znam.

Obavjestio sam policijske stanice, niko ništa ne javlja. Ljudi mi šalju svakakve dojave viđen tu i tu , Baščarsija, Ilidža. Mostar, Marin dvor, Mostarsko raskršće , svugdje al njega nema.

Ne znam šta da radim, svaki trenutak očekujem da se javi, da se pojavi. Ako neko sazna bilo šta, da mi javi na broj 066653912 i molim vas da objavite moju objavu javno. unaprijed hvala” – izjavio je otac nestalog dječaka iz Sarajeva za portal Crna-Hronika.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79