Nestao radnik preduzeća “Mlin Pavlović”: “U autu mu pronađen mobitel a njega nema”

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su na terenu i pokušavaju da dođu do bilo kakvog traga

Radniku preduzeća “Mlin Pavlović”, čiji su inicijali S.P., od srijede u popodnevnim satima izgubio se svaki trag. On je u to vrijeme bio u krugu “Mlina Pavlović”, gdje je bio parkiran i njegov automobil, prenosi Semberija.info.

Ovaj portal nezvanično saznaje da je u automobilu pronađen i njegov mobilni telefon.

Uprkos potrazi u krugu preduzeća i u silosima, niko nije pronašao bilo kakav trag koji bi ukazivao na eventualno povređivanje ili zatrpavanje radnika kukuruzom i žitaricama.

Od Čedomira Pavlovića, direktora Mlinsko – prerađivačkog preduzeća “Mlin Pavlović” kratko se saznalje da je nestanak radnika prijavljen u srijedu između 13 i 14 sati, da su ga zaposleni tražili jučer cijelo popodne, pa i u večernjim satima, nakon čega je o njegovom nestanku obaviještena i policija.

Policijski službenici Policijske uprave Bijeljina su na terenu i pokušavaju da dođu do bilo kakvog traga.

Za nestalog S.P. su nam kratko rekli da radi pet do šest godina u preduzeću “Mlin Pavlović”, da je vrijedan i tih radnik. Rekli su i to da se nije žalio na bilo što, što bi moglo ukazivati na određeni problem.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79