Nesvakidašnja nesreća u Srbiji: Automobilom probio zid i ušao u dnevni boravak kuće

Nesvakidašnja nesreća u Srbiji: Automobilom probio zid i ušao u dnevni boravak kuće


Vozač T.M. je sa svojim “Peugeotom” probio dvorišnu ogradu i prozor do ulice

U šabačkom naselju Letnjikovac dogodila se nesvakidašnja saobraćajna nesreća. Naime, vozač T.M. je sa svojim “Peugeotom” probio dvorišnu ogradu i prozor do ulice, te je uletio u dnevni boravak jedne kuće, prenosi “Telegraf”.

Milena Pavlović, vlasnica kuće u koju je automobil uletio, kaže za “Telegraf” da je iz sna probudila strašna detonacija.

– Ja sam spavala, a suprug tek što je bio legao. U drugoj sobi je spavala svekrva. Mene je iz sna probudila strašna detonacija. Nisam znala u tom trenutku šta je, a kada smo otišli u dnevni boravak nismo mogli da vjerujemo šta se dogodilo. Auto je bio u sobi, samo što nije ušao u električni šporet, a napolju su ostali samo zadnji točkovi – rekla je Pavlović za “Telegraf”.

Dnevni boravak su, prema njenim navodima, prekrili prašina, staklo i cigle. Dok gledaju šta ih je snašlo ukućani ne pospremaju krš, čekajući ponedjeljak, kada će se obaviti procjena štete, piše “Telegraf”.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija