Nesvakidašnji slučaj u BiH: Potukle se starije žene. Gospa udarila Cvijetu zbog grmlja u međi

Prema informacijama Operativnog centra, policiji se prva obratila Cvijeta M. (62) i prijavila da je došlo do svađe između nje i vršnjakinje Gospe B.

 

Jučer u 13.30 sati u naselju Sočkovac, u općini Petrovo, dogodila se tučnjava dvije starije žene. One su zadobile tjelesne povrede, konstatovane u Domu zdravlja u Petrovu.

 

Prema informacijama Operativnog centra PU Doboj, policiji se prva obratila Cvijeta M. (62) i prijavila da je došlo do svađe između nje i vršnjakinje Gospe B.

 

Svađa i tučnjava je, prema nezvaničnim informacijama, izbila zbog jednog grmlja makljena koji se nalazi u međi. U isto vrijeme policiji u Petrovu se obratio i Danijel B., sin Gospe, i prijavio da je njegovu majku ošamario Luka M. i polomio joj naočale.

 

Uviđaj o ovom događaju su obavili policijski službenici PS Petrovo, o čemu je obaviješten okružni tužitelj OJT Doboj, koji je slučaj okvalifikovao kao tjelesnu povredu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79