Nevjerovatan gaf državne ministrice u Srbiji: Umjesto doživotne robije govorila smrtna kazna! (VIDEO)

Ministarka pravde Maja Popović kazala je jutros, gostujući u jutarnjem programu na Televiziji Hepi, da bi osumnjičeni u istrazi protiv Veljka Belivuka i Marka Miljkovića mogli biti osuđeni na smrtnu kaznu, iako smrtna kazna u Srbiji ne postoji već skoro 20 godina. Ministarka se iz trećeg puta ispravila i rekla da zapravo misli na kaznu doživotnog zatvora.

„Ne želim da prejudiciram bilo koju odluku suda, ali po ovome svemu što znamo u ovom trenutku, njima sledi dugogodišnja kazna, da ne kažem da je moguće izricanje smrtne kazne, imajući u vidu kada su lukrativni momenti doveli do različitih ubistava moguće je i to“, rekla je Popović.

Novinarka: Čak i smrtna kazna?

Popović: Da.

Novinarka: Prvi put ovo imamo priliku ovo da čujemo.

Popović: Vi ste me pitali teoretski, ne kažem da je to moguće, ali po zakonu jeste… Ja se izvinjavam doživotna robija, ja sam napravila tu kiks, doživotna robija.

Video pogledajte OVDJE.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79