Nevjerovatan video penzionerke iz Srbije: “Ako Vučić izgubi ja ću da crknem i gotova je Jugoslavija”

Da tim oko predsjednika Srbije često radi sjajan posao promocije lika i djela Aleksandra Vučića odavno je svima jasno, a najnoviji hvalospjevi na njegov račun stižu iz usta jedne 72-godišnjakinje koja pad Vučića vidi kao kraj svega.

“Crno dijete, hoću da plačem, hoću da crknem ako izgubi. Kad ćemo da imamo ovakvog predsjednika u životu? Ja imam 72 godine, kad će da imamo i kad smo imali ovakvog čovjeka?

Prvo dao četiri hiljade prošle godine, ove godine 4 hiljade, pa dao po 120 eura, pa dao paketić“, govori penzionerka.

Ona smatra da Srbija nikada nije imala takvog predsjednika.

“Volim ga kao tebe, nekad još i više. Volim čovjeka kao moje dijete. Sto puta da mi je sin i unuk ne bih ga ovoliko voljela. Sve mi je teško ako izgubi”, riječi su penzionerke čiji se snimak širi društvenim mrežama dok je unuk snima.

Na pitanje šta ako izgubi, odgovara:

“Ako izgubi, ja ću da crknem. Mi onda nemamo više ništa. Jugoslavija je gotova. Nećemo imati ništa. Đilas oteo pare, voljela sam onog malog kepeca Vuka (Jeremić), kad on ispade najgori. Vučića volim … Bolji je nego Tito, a Tito kad je umro na**bali smo. I sad ćemo isto ako on izgubi”, dodala je.

@crnahronika

Penzionerka u Srbiji: Ako Vučić izgubi ja ću da crknem i gotova je Jugoslavija #crnahronika

♬ original sound – Crna Hronika

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79