Nevjerovatan video: Ukrajinski seljak ukrao ruski tenk?!

Nevjerovatan video: Ukrajinski seljak ukrao ruski tenk?!


Rat u Ukrajini piše i nevjerojatne ljudske priče. Nakon informacija o Ukrajincu koji je stao pred ruski konvoj, čovjeku koji je kleknuo pred ruski tenk moleći ga da se zaustavi, o Ukrajincu koji je ponudio Rusima, čiji su tenkovi ostali bez goriva, prevoz nazad do Rusije… Društvene mreže sad je preplavio video o ukrajinskom traktoristi koji je navodno ukrao – ruski tenk.

“Ako je istinito, ovo je vjerojatno prvi tenk ikad kojega je ukrao ukrajinski farmer. Ukrajinci su stvarno tvrd orah”, napisao je na Twitteru diplomat Oleksandr Šerba, bivši veleposlanik Ukrajine u Austriji, koji je podijelio video.

Na videu se vidi tenk kojega u ruralnom području šlepa traktor, a čovjek trči za njim i pokušava ga zaustaviti. Tenk ima ispisano slovo Z, što znači da pripada ruskoj vojsci. Autentičnost videa nisu neovisno potvrdili.

“Nisam stručnjak, ali invazija ne prolazi posebno dobro”, piše britanski parlamentarac Johnny Mercer.

Pojavio se i nastavak u kojem se traktor i tenk vide iz drugačije perspektive. Traktor u tom videu također ima bijelo slovo Z, što sugerira da je i on ruski, no čini se kako se ne radi o istom traktoru, a ni tenku.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija