Nevjerovatan završetak aukcije za Ronaldovu traku, prodana za više od 60.000 eura

Akcija za pomoć šestomjesečnoj bebi Gavrilu Đurđeviću je djelomično uspjela i to nakon što je kapitenska traka koju je Cristiano Ronaldo bacio u Beogradu prodana na aukciji za nešto više od 63.000 eura.

Mediji u Srbiji pišu da traka ide u ruke Mozzartbeta, koji je u posljednjoj sekundi ponudio nevjerovatnih 7.500.010 dinara, što je nešto više od 63.000 eura.

Navodi se da je ponuda došla u doslovno posljedjoj sekundi, jer je izvjesni Branko dugo bio lider i silno je želio kupiti Ronaldovu traku, a mediji u Srbiji pišu da je sigurnosni tim Limunda u jednom trenutku zaustavio aukciju i obrisao stotine lažnih ponuda.

Nakon toga su uveli još jedan dodatni korak za verifikaciju profila kako bi se dalje moglo licitirati za ovaj predmet.

Za kraj se navodi da će ovaj novac biti znajačan doprinos u borbi za liječenje Gavrila Đurđevića, ali da je to još uvijek daleko od potrebnih 2,5 miliona eura.

Podsjećamo, Ronaldo je kapitensku traku bacio u samom finišu meča između Srbije i Portugala nakon što mu sudije nisu priznale čist pogodak u 93. minuti kojim bi donio pobjedu aktuelnom prvaku Evrope u Beogradu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79