Nevjerovatna priča iz BiH: 15 godina radila u Poreskoj sa lažnom diplomom, sada dobila otkaz!

Radnica Poreske uprave Republike Srpske Jelena Lukić falsifikovala je diplomu Srednjoškolskog centra „Petar II Petrović Njegoš“ u Šekovićima, piše Crna Hronika.

Postupajući po predstavci građanina republički prosvjetni inspektor je uradio vanrednu inspekcijsku kontrolu u Srednjoškolskom centru „Petar II Petrović Njegoš“ u Šekovićima čije svjedočanstvo Lukićeva posjeduje.

Uvidom u matične knjige utvrđeno da u evidencijama škole nema podataka da je izdato svjedočanstvo na ime Jelena Lukić.

Jelena Lukić je bila zaposlena u Poreskoj upravi RS, u Područnoj jedinici u Šamcu, piše Crna Hronika. Imenovana je više od 15 godina radila na radnom mjestu bez diplome.

TI BiH je slučaj ponovo prijavio Inspekciji, te je zahtijevao dostavu povratnih informacija. Inspekcijski organi su vanrednom inspekcijskom kontrolom utvrdili da se prijavljena radnica ne nalazi u evidenciji srednjoškolskog centra čiju je diplomu i svjedočanstvo priložila PURS.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79