Nezaboravno putovanje kvadovima: Adrenalinskom vožnjom upoznali ljepote Romanije (FOTO,VIDEO)

Članovi i prijatelji ATV kluba Romanija iz Sokoca organizovali su proljećnu turističku vožnju četvorotočkašima – kvadovimaod Sokoca do spomenika žrtvama stradanja u Brodu na Drini, te Andrićgrada u Višegradu i nazad.

Preko 160 kilometara kroz planine, šumskim putevima, plankama i stazama, u cilju promovisanja prirodnih ljepota ovog kraja, donijelo je uzbuđenje i adrenalin saputnicima iskusnih vozača, nezaboravno druženje i upoznavanje skrivenih kutaka Romanije i ovog dijela Podrinja.

Za njih nema nedostupnih i neprohodnih mjesta. Ni jedno selo ni zaseok nisu “zabačeni” da mu ne mogu prići.

Često su upravo vozači ATV kluba Romanija jedini prolaznici koji su narušili dane i mjesece mira i tišine, ili samoće, u zavisnosti ko kako gleda, već vremešnih stanovnika sela koja odumiru.

Jedan od učesnika ove adrenalinske vožnje, kažu da su uživali vožnjom kroz livade, koje već godinama niko ne obrađuje, i da su oduševljenim prirodom koja okružuje Sokolac.

– Vozili smo se kroz atare i zaseoke sa autentičnim seoskim životom u drvenim i kamenim kućama, praćeni lavežom pasa, išli smo na vrhove Kopita, Devetaka, Sjemeća, a sa njih na obale Rakitnice i Drine. Hodočašće prirodi, poklonjenje Drini zelenoj i netaknutoj. Sve ovo je predstavljalo miks emocija, adrenalina i zadovoljstva, radosti i sjete, blaženstva i umora… Najbolje od onog što Romanija i Republika Srpska i jesu – kaže sagovornik Srpskainfo.

Ističe da ljubiteljima prirode Romanija ima da ponudi toliko toga, a sa vozačima iz ATV kluba Romanija koji se iskreno raduju svakom novom članu, prijatelju i gostu, upoznavanje ove regije i njenih planina je autentično i jedinstveno.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79