Nezir Pivić: Molim dragog Boga da da ono što je hajr za naše građane

Kandidat za gradonačelnika Zenice Stranke demokratske akcije Nezir Pivić glasao je danas na biračkom mjestu u mjestu Starina, a nakon glasanja svim građanima je poručio da izaberu ono najbolje za Zenicu.

Pivić je glasao na biračkom mjestu Starina, a nakon obavljenje građanske dužnosti sve Zeničanke i Zeničane je pozvao da izađu na izbore i iskoriste svoje biračko pravo, prenosi Klix.

“Našem gradu trebaju korjenite promjene, moramo se vratiti na put razvoja i saradnje sa svima koji nam mogu pomoći na tom putu, a prije svega moramo obnoviti narušeno jedinstvo i slogu. Izbori su praznik demokratije, jer mi građani odlučujemo ko će voditi grad iduće četiri godine”, kazao je Pivić te dodao:

“Okrenimo danas novu stranicu za bolju budućnost našeg grada i svih koji u njemu žive. Glasajte za promjene, glasajte za jaku Zenicu. Molim dragog Boga da da ono što je hajr za naš grad i građane.”

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79