Nezir Redžić je mladić koji je poginuo u teškoj saobraćajnoj nesreći

Sinoć oko 19:15 sati na lokalnom putu u mjestu Veinac, Velika Kladuša, desila se teška saobraćajna nesreća u kojoj je jedna osoba poginula.

Kako je saopšteno iz MUP-a USK, do nesreće je došlo kada se 23-godišnji H.E. svojim VW Passatom kretao neprilagođenom brzinom i udario 20-godišnjeg R.N. koji je vozio Tomosa.

Oba vozača su iz Velike Kladuše.

Na lice mjesta saobraćajne nezgode izašli su pripadnici policije i Doma zdravlja Velika Kladuša koji su konstatirali da je R. N. podlegao povredama.

Kako su objavili mediji iz Krajine, riječ je o 20-godišnjem Redžić Neziru iza kojeg su ostali otac, majka i sedmero braće i sestara.

Uviđaj na licu mjesta izvršili su pripadnici kriminalističke policije pod nadzorom dežurnog tužioca koji je naredio dalju kriminalističku istragu teškog krivičnog dijela protiv sigurnosti javnog saobraćaja.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79